Glare Prof. Polish

Detta är det polermedel som gör så att lacken ser konstant våt ut. Du kommer att uppnå resultat som, fram tills idag, endast varit tillgängligt för proffsen.

Mer info

 

Glare Spider

Om du har "virvlar" i lacken - då har vi lösningen. Virvlar är cirkulära repor som är ytterst synliga i solljus och är mycket svåra att ta bort. Spider tar bort upp till 95% av dessa!

Mer info

 

Glare Wash

Glare Wash innehåller små mängder Glassplexin® som hjälper till med att hålla lacken skinande blank efter varje tvätt - ett måste för alla entusiaster.

Mer info

 

Glare Knock Out

Detta är en prdoukt baserad på Glassplexin® och används som första steget då man behandlar lack i dåligt skick. Den både tar bort föroreningar samt jämnar ut repor och mycket mer.

 

Mer info

Glare Micro-Finish

Micro-Finish är vårt rengörnings- medel för lack och tar bort repor såväl som det omvänder oxidation. Det tar bort gammalt polermedel och gör ditt fordon redo för en behandling av Spider och Polish.

 

Mer info

 

 

Glare Spider:
Om man tittar på en lackerad yta i solljus kan man ofta se s.k. ”swirls”. Dessa framstår som cirkulära repor och är inte särskilt trevliga att se på – de sitter i klarlacken och är normalt mycket svåra att få bort. Med Glare Spider får Du bort dessa repor permanent genom en kemisk formel som bl.a. innehåller Glassplexin® och metaller. Vi garanterar Dig ett resultat Du inte tidigare upplevt. Används som steg tre i Glare processen när lacken har ”swirls” och för att ge en extra finish.

Till toppen

 

Glare Professional Polish:
En ”non-stick” högglansförsegling för lackerade ytor. Detta är den finaste polishen för din bil, båt, flygplan, motorcykel, glas, rostfritt stål och krom som finns på marknaden. Innehåller inga vaxer eller silikon. Filtrerar bort UV-strålar, omvandlas till glas på och i den lackerade ytan. Innehåller ämnet Glassplexin® som gör att polishen molekylärt binds till lacken. Detta är den mest revolutionerande lackförsegling som någonsin har utvecklats. Tål temperaturer -50° till 340° C. Används som sista steg i Glare processen oavsett vilka av de övriga produkterna Du har använt innan. Ska påföras i två steg. Se beskrivningen på produkten.

Till toppen

 

Glare Ultra Wash:
”Tvättar ditt fordon och bevarar glansen”. Det mest avancerade tvättmedlet som någonsin är utvecklat för fordon. Ett koncentrerat, pH balanserat tvättmedel som är säker för alla typer av lackerade ytor. Innehåller en ny teknologi som gör ditt fordon rent och skinande blankt, - Helt enkelt fantastiskt! Innehåller Glassplexin® och rekommenderas som tvättmedel till fordon som är behandlade med Glare Professional Polish.

Till toppen

 

Glare Knock out:
En rubbing som renoverar alla typer av lack, tar bort och reverserar oxidation. Innehåller Glassplexin® som fyller igen repor i klarlacken samt efterlämnar en i stort sett spegelblank yta. Detta är en produkt utan vax, silikon eller polymer som passar till alla typer av lack. Enkel att använda, arbetar snabbt och sparar därmed tid för Dig. Tar bort alla föroreningar i lacken och utjämnar repor. Innehåller Glassplexin®. Används som steg ett i Glare processen när lacken är i dåligt skick.

Till toppen

 

Glare Micro-Finish:
Detta är den ultimata rep och oxidations borttagare för bilar, båtar, flygplan, motorcyklar, glasfiber, plast, rostfritt stål, krom och aluminium. Produkten passar utmärkt som förbehandling innan Du polerar med Glare Professional Polish. Innehåller Glassplexin®. Används som steg två i Glare processen när lacken är i ganska gott skick.

Till toppen